Tuesday, April 7, 2009

gambar2 aku boboiz ( kenangan tu...)



kat sini aku nak try upload gambar aku masa main takraw dulu...ni gambar boboiz tahun 2005

3 comments:

Cik Peanut said...

mekasih ye incik boboiz..
hehehhee
t kiter tunggu sape betul ye
hehehhe
if nak tukar jawpan boleh lagi..
sebab contest kira2 ni limit teka dua kali..
kalau tak nak pun tak pe..
sebab hanya jawapan akhir sahaja yang di ambbil
ehhehe

if nak bals,,
balas kat bahagian kumen ye..
sebab t leh tambahkan chance jadi pengumen terbanyak
heheheh
dapat hadiah tau..
hehehhe

t lepas peanut habis exam,,
peanut akan bace n kumen entry yang peanut terleps ye..dun wory..hehehe

ops, sowy ye kumen2 kat sini..tadi tak jumpa soutbox...

mr.syazwan said...

FUUUYOOO
pemain takraw yg HEBAT....
hahahaha
ada berani mau lawan??
jom laa,,
huahuahua
=p
(mati aku kalau dia ajak lwn KONPEM KALAH)

Asrul aka YaGaMi LaiTo said...

ola...salam ziarah kembali..tq ye...friend